Maak kennis met mij

Referenties

Maak kennis met John

Het lijkt mij erg leuk om kennis met je te maken en meer te horen over jouw onderneming. Ik geef altijd open en eerlijk aan op welke manier ik jou kan helpen – of dat niet kan. Met contracten werk ik niet, maar ik vraag je wel om minstens 3 maanden in ons traject te investeren. In deze periode kunnen we namelijk echt mooie stappen zetten en heb ik de tijd om jou te bewijzen dat investeren in een business coach zich terugbetaald.


Enthousiast? Plan dan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of bel mij gerust op als je nog vragen hebt. Wie weet tot binnenkort!

Contact opnemen

“In 2017 heb ik een coachings-traject gevolgd bij John. John heeft heel duidelijk de vinger op de zere plek gelegd en samen hebben we een pragmatische manier gevonden om mij hierbij te helpen. Het resultaat was binnen enkele maanden zichtbaar en daar profiteer ik tot op de dag van vandaag van. John schroomt niet om zijn eigen netwerk open te stellen, en dat is zeer waardevol. Dus, mocht je opzoek zijn naar een ‘hands-on’ coach die je helpt met sales, dan is John de juiste persoon!”

Maarten Draijer GitLabHost

“John is iemand die hard werken beloont en geen tijd heeft voor mensen die lanterfanten”

Sjoerd Bekius Bekius Consulting

Ik vind ondernemen – en alle persoonlijke groei en vrijheid die daarbij komt kijken – fantastisch, maar soms ook best spannend. Want hoe zorg ik ervoor dat die leuke opdrachten binnen blijven komen? John geeft praktische, concrete tips en heeft een gigantisch netwerk. Acquisitie is niet mijn sterkste punt, maar ‘koud’ bellen of mailen wordt een stuk minder koud als je John’s naam noemt. Ik heb er inmiddels mijn grootste klanten aan te danken.
Thanks John!

Annerieke Kortier anneriekekortier.nl

“Toen newgym tegen het einde van 2018 na een jaar lang brainstormen, programmeren en schrijven bijna klaar was om live te gaan, zijn wij met John in aanraking gekomen. John heeft ons geholpen om newgym te commercialiseren en om het tempo richting livegang wat op te voeren. Hij denkt met je mee en prikkelt je om concrete, uitdagende maar realistische doelstellingen te stellen voor jou en je bedrijf. Wat wij als zeer positief hebben ervaren is de wijze waarop dit gebeurt. Geen “Jullie moeten dit en dat doen”, maar “Weet je wat tof zou zijn? Als je dit voor elkaar kunt krijgen.

Jelle Berrevoets newgym.nl

“Van 03-2018 tot 06-2018 heeft John mij geholpen om de business na te jagen. Hij stelde zijn netwerk aan mij beschikbaar, hielp mij met de aanpak en structureerde het salesproces. Daarna vroeg hij mij; “hoe is het met je pipe?” Door John ben ik Pipedrive gaan gebruiken, en nog steeds!”

Bas Zijlstra Deskk

Als student van de Hanze Hogeschool en volger van de ondernemers minor De Noorderlingen heb ik John Sportel toegewezen gekregen als business coach. Na het eerste gesprek was ik direct dol enthousiast. John neemt de tijd en luistert echt naar het verhaal en de vragen die je stelt. John heeft altijd concrete handvatten en oplossingen om mee verder te kunnen.

Patrick van der duin Author role

“Toen ik bij John kwam wist ik nog niet zo goed welke kant ik op wilde met mijn bedrijf en hoe ik alles aan moest pakken. Als starter komt er enorm veel op je af en je moet van alles en nog wat doen. Van klanten acquisitie tot aan het uitvoeren van je diensten en bestaande relaties onderhouden, ik wist simpelweg niet hoe ik dit allemaal op moest pakken.

John die wist er gelukkig wel raad mee. Samen hebben we een doel opgesteld, een duidelijk stappenplan gemaakt en vervolgens actie ondernemen. Binnen heel korte tijd heb ik hier een erg leuke klant aan overgehouden, daar ben ik heel blij mee! John die houdt je scherp, pakt je hard aan als het nodig is en zorgt er voor dat je je doelen achterna gaat en behaald.

Aanrader voor iedereen die klaar is om verder te komen in zijn of haar business!”

Serdar Tufan Funnel Vision Strategies