Wat zeggen klanten van John?

Referenties

John is een geweldige vent om mee te werken. Hij is iemand die oprecht geïnteresseerd is en echt luistert. Hij heeft veel kennis en kan je over bedrijfsvoering en marketing veel leren.

Klankbord
Samen met mijn compagnon Roelie bepalen we de koers van Darmspecialist. Althans, zo zou het in een ideale situatie moeten zijn. Maar hoe zit dat wanneer er in de tijd zaken onuitgesproken zijn gebleven zoals (kleine) ergernissen of frustraties? Hier bleek de waarde van John voor ons op zijn grootst.

Juist door het luisterend oor van John, zijn oordeel-loze oprechte mening en het meedenken gaven ons de ruimte om met John als klankbord dingen te bespreken die tot op dat moment onuitgesproken waren. Dat gaf ontzettend veel opheldering tussen mij en Roelie.

Naast dat was John ook een belangrijke sparringpartner in andere zaken. In het afgelopen jaar was mijn positie in het bedrijf verandert. Van 50/50 ondernemer en therapeut lagen er steeds meer bedrijfsmatige taken en wensen op mijn bord.

Waar ik vol gas wilde ondernemen om het bedrijf verder te laten groeien werd ik afgeremd door de tijd die ik besteedde aan het geven van consulten. Met veel plezier begeleidde ik mijn Cliënten, maar ik moest toch bekennen dat ik met veel meer liefde en plezier aan het ondernemen was.

Gevoelsmatig kon ik niet voldoende tijd besteden aan wat ik ECHT wilde doen omdat ik allerlei andere dingen van mijzelf MOEST doen. Dat gaf frustratie en ging ten koste van het plezier in mijn werk. In een gesprek met John hebben we deze moeilijke knoop doorgehakt en besloten dat ik mij volledig op het ondernemen ga richten.

Netwerk
John heeft een groot netwerk die hij graag inzet. Het maakt niet uit wie of wat je nodig hebt. John heeft vrijwel altijd iemand waarmee je contact kunt opnemen. Daar begin je vervolgens het gesprek met “ik heb je telefoonnummer gekregen van John” waardoor de deuren voor je opengaan bij iemand die je kort daarvoor nog nooit gesproken had.

Stok achter de deur
In de maanden dat ik met John heb gewerkt was hij als een stok achter de deur. De maandelijkse afspraak motiveerde mij om nieuwe ontwikkelingen in het bedrijf door te voeren en om plannen uit te werken met onze afspraak als deadline. Zo konden we iedere keer nieuwe stappen bespreken om daar vervolgens aan te werken.

Jeroen le Duc Darmspecialist

Als ondernemer denk je vaak: het gaat toch ‘prima’ zo. En ondanks dat dat vaak zo is, vergeet je groter te denken en je echte dromen na te jagen.

Door de coaching van John heb ik geleerd om anders na te denken over mijn bedrijf. Door John heb ik nu een aantal leuke nieuwe klanten en sta ik vol positieve energie in mijn bedrijf, want ik weet precies wat ik wil.

En misschien nog wel belangrijker, ik geloof er nu meer dan ooit in dat ik mijn dromen ga verwezenlijken! John heeft daar voor mij een grote rol in gespeeld en daar ben ik hem dankbaar voor.”

Bram Roenhorst Blad Media

“John ik werken inmiddels een tijd samen en vooral als jonge ondernemer heb ik enorm veel aan zijn expertise en kennis.

Als onrustige jonge ondernemer knal je alle kanten op, gaat alles op gevoel en mis je al snel structuur. Samen met John ben ik allereerst begonnen om structuur in mijn werkzaamheden aan te brengen.

Na het creëren van die rust en regelmaat zijn we samen aan de slag gegaan met een plan waardoor mijn business nog sneller op zijn doel kan afgaan zonder onnodige zijstappen. 2021 wordt het jaar! ;)”

Lean Schieving The Leann

“In 2017 heb ik een coachings-traject gevolgd bij John. John heeft heel duidelijk de vinger op de zere plek gelegd en samen hebben we een pragmatische manier gevonden om mij hierbij te helpen. Het resultaat was binnen enkele maanden zichtbaar en daar profiteer ik tot op de dag van vandaag van. John schroomt niet om zijn eigen netwerk open te stellen, en dat is zeer waardevol. Dus, mocht je opzoek zijn naar een ‘hands-on’ coach die je helpt met sales, dan is John de juiste persoon!”

Maarten Draijer GitLabHost

“John is iemand die hard werken beloont en geen tijd heeft voor mensen die lanterfanten”

Sjoerd Bekius Bekius Consulting

Ik vind ondernemen – en alle persoonlijke groei en vrijheid die daarbij komt kijken – fantastisch, maar soms ook best spannend. Want hoe zorg ik ervoor dat die leuke opdrachten binnen blijven komen? John geeft praktische, concrete tips en heeft een gigantisch netwerk. Acquisitie is niet mijn sterkste punt, maar ‘koud’ bellen of mailen wordt een stuk minder koud als je John’s naam noemt. Ik heb er inmiddels mijn grootste klanten aan te danken.
Thanks John!

Annerieke Kortier anneriekekortier.nl

“Toen newgym tegen het einde van 2018 na een jaar lang brainstormen, programmeren en schrijven bijna klaar was om live te gaan, zijn wij met John in aanraking gekomen. John heeft ons geholpen om newgym te commercialiseren en om het tempo richting livegang wat op te voeren. Hij denkt met je mee en prikkelt je om concrete, uitdagende maar realistische doelstellingen te stellen voor jou en je bedrijf. Wat wij als zeer positief hebben ervaren is de wijze waarop dit gebeurt. Geen “Jullie moeten dit en dat doen”, maar “Weet je wat tof zou zijn? Als je dit voor elkaar kunt krijgen.

Jelle Berrevoets newgym.nl

“Van 03-2018 tot 06-2018 heeft John mij geholpen om de business na te jagen. Hij stelde zijn netwerk aan mij beschikbaar, hielp mij met de aanpak en structureerde het salesproces. Daarna vroeg hij mij; “hoe is het met je pipe?” Door John ben ik Pipedrive gaan gebruiken, en nog steeds!”

Bas Zijlstra Deskk

“John is bevlogen en niet bang zijn mening te geven. What you see is what you get. Een vriendelijke vent die gerust zijn grote netwerk voor je openstelt en je met zijn sales mind aanmoedigt uit je comfort zone te stappen. Dat deed ik!

Dankjewel John.”

Korien Thiewes Sit Back and Polish

Als student van de Hanze Hogeschool en volger van de ondernemers minor De Noorderlingen heb ik John Sportel toegewezen gekregen als business coach. Na het eerste gesprek was ik direct dol enthousiast. John neemt de tijd en luistert echt naar het verhaal en de vragen die je stelt. John heeft altijd concrete handvatten en oplossingen om mee verder te kunnen.

Patrick van der Duin Personal Trainer

“Toen ik bij John kwam wist ik nog niet zo goed welke kant ik op wilde met mijn bedrijf en hoe ik alles aan moest pakken. Als starter komt er enorm veel op je af en je moet van alles en nog wat doen. Van klanten acquisitie tot aan het uitvoeren van je diensten en bestaande relaties onderhouden, ik wist simpelweg niet hoe ik dit allemaal op moest pakken.

John die wist er gelukkig wel raad mee. Samen hebben we een doel opgesteld, een duidelijk stappenplan gemaakt en vervolgens actie ondernemen. Binnen heel korte tijd heb ik hier een erg leuke klant aan overgehouden, daar ben ik heel blij mee! John die houdt je scherp, pakt je hard aan als het nodig is en zorgt er voor dat je je doelen achterna gaat en behaald.

Aanrader voor iedereen die klaar is om verder te komen in zijn of haar business!”

Serdar Tufan Funnel Vision Strategies

Maak kennis met John

Het lijkt mij erg leuk om kennis met je te maken en meer te horen over jouw onderneming. Ik geef altijd open en eerlijk aan op welke manier ik jou kan helpen – of dat niet kan.

Met contracten werk ik niet, maar ik vraag je wel om minstens 3 maanden in ons traject te investeren. In deze periode kunnen we namelijk echt mooie stappen zetten en heb ik de tijd om jou te bewijzen dat investeren in een business coach zich terugbetaald.


Enthousiast? Plan dan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of bel mij gerust op als je nog vragen hebt. Wie weet tot binnenkort!

Contact opnemen