John Sportel

Performance coaching

John Sportel helpt je business
groeien

Iedere ondernemer verdient – net als bijvoorbeeld een topsporter – een coach. Ik ben John Sportel uit Groningen en vanuit dit streven help ik iedere dag ondernemers om hun business te laten groeien. Vanuit mijn vaste visie en werkwijze, waarin persoonlijke en zakelijke doelen samenkomen, bepalen we de beste business strategie voor jou. Aan de hand van de 4 onderstaande punten leg ik je graag uit wat mijn meerwaarde als business coach voor jou kan zijn.

Unieke visie op performance coaching

Vanuit mijn visie op performance coaching staan zakelijke en persoonlijke doelstellingen nooit los van elkaar. Ik geloof erin dat jij als ondernemer succesvoller bent als je goed in je vel zit en mentaal sterk bent. De onderstaande 3 pijlers staan dan ook aan de basis van mijn coaching.

Vaste en efficiënte werkwijze

Met behulp van mijn vaste werkwijze, vormgegeven in een 3-stappenplan voor business coaching gaan we een aantal persoonlijke en zakelijke doelstellingen vaststellen. Deze bepalen we vanuit wensen die jij hebt voor de toekomst van je business. Samen maken we een planning met hoofd- en
subdoelen met daaraan gekoppeld een tijdsplanning. Zo werken we stapsgewijs en heel overzichtelijk toe naar een groter doel.

Bekijk het 3-stappenplan

Groot netwerk in Groningen en omstreken

Ik bezit over een groot netwerk, met name in het noorden (Groningen, Drenthe en Friesland) van het land. Dit netwerk heb ik door de jaren heen opgebouwd en bestaat uit: freelancers, mkb’ers en eigenaren van grote ondernemingen. Dit netwerk mag je gebruiken! Sterker nog: ik breng je graag in contact met potentiële klanten en zorg ervoor dat jullie elkaar kunnen ontmoeten. Hier ontstaan vaak mooie nieuwe samenwerkingen uit.

Doorlopende performance coaching

Doorlopende coaching, een mooie term, maar wat betekent het? In mijn geval houdt dit in dat ik dagelijks telefonisch bereikbaar ben voor jou en dat we in ieder geval eens per maand afspreken. Daarnaast blijf ik jou ‘accountable’ (accountability coaching) houden voor je gestelde doelen en help ik je bijsturen wanneer nodig.