Referentie coaching newgym

“Toen newgym tegen het einde van 2018 na een jaar lang brainstormen, programmeren en schrijven bijna klaar was om live te gaan, zijn wij met John in aanraking gekomen. John heeft ons geholpen om newgym te commercialiseren en om het tempo richting livegang wat op te voeren. Hij denkt met je mee en prikkelt je om concrete, uitdagende maar realistische doelstellingen te stellen voor jou en je bedrijf. Wat wij als zeer positief hebben ervaren is de wijze waarop dit gebeurt. Geen “Jullie moeten dit en dat doen”, maar “Weet je wat tof zou zijn? Als je dit voor elkaar kunt krijgen.

Wees wel voorbereid: John zijn pragmatische aanpak kan soms best even wennen zijn, maar deze aanpak heeft ons uiteindelijk zeer geholpen om uit onze comfortzone te kruipen. Schrik niet als je met John in een sessie zit en hij ineens roept: “Ik ken wel iemand die je kan helpen om je artikel daar te publiceren, hier ik bel hem meteen even zodat je hem kan spreken”. Vervolgens hang je met één van de mensen uit het bijzonder grote netwerk van John aan de lijn en staat je artikel twee dagen later live op een plek waarvan je het eerder als niet voor mogelijk hield. 

John is enorm enthousiast, gepassioneerd en laat in alles zien dat hij het beste met jou en je bedrijf voor heeft. Voor ons voelde het al snel alsof wij een er een medewerker bij hadden, in plaats van een coach. Je houdt zelf de regie over je bedrijf, maar krijgt dagelijks waardevolle input. Wij spreken John na twee jaar nog steeds regelmatig en kijken elke keer weer uit naar onze ontmoetingen. “
Jelle Berrevoets – newgym.nl