John Sportel

Business coach

Iedere ondernemer verdient – net als bijvoorbeeld een topsporter – een business coach. 

Mijn naam is John Sportel en ik ben business coach voor ondernemers en ondernemende managers. Vanuit dit streven help ik iedere dag ondernemers om hun business te laten groeien. Ik ben er om je te helpen om je persoonlijke en zakelijke doelen duidelijk te formuleren en te behalen.

Vrijblijvend kennismaken

business coach

Waarom zou jij een business coach inhuren?

Je wilt graag meer klanten bereiken maar je weet niet hoe?

Op korte termijn ben je op zoek naar opdrachtgevers die jouw diensten op waarde weten te schatten.

Je mist structuur en regelmaat in je dagelijkse werkzaamheden.

Structuur is het medicijn voor chaos. Samen gaan we een plan maken om de chaos de baas te worden en een succesvol bedrijf neer te zetten.

Je uurtarief is veel te laag.

Werken op basis van ‘uurtje factuurtje’ is niet altijd handig: Als business coach heb ik hier betere ideeën bij.

Je zoekt iemand die je helpt bij het behalen van persoonlijke en zakelijke doelstellingen.

Om effectief te ondernemen, moeten je doelen glashelder zijn. Samen met jou gaan we doelen concreet maken, een actieplan creëren en dat als een militaire operatie ten uitvoer brengen.

Je werkt je een slag de rondte maar je verdient geen geld.

Momenteel werk je voor een uurtarief waar je niet gelukkig van wordt. Ik kan je helpen om beter betaald te krijgen en te zorgen dat je in minder tijd meer geld overhoudt. Misschien nog wel belangrijker: we gaan op zoek naar leukere opdrachten 😉

Je hebt simpelweg gewoon een stok achter de deur nodig en iemand die je aan de gemaakte afspraken houdt.

Soms is het fijn dat er iemand over je schouder meekijkt of dat er iemand achter je staat wanneer je daar behoefte aan hebt. Ik hou je verantwoordelijk voor de gemaakte afspraken.

Gratis kennismakingsgesprek

Ontdekken wat een business coach voor jou kan betekenen?

Kennismaken is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Het levert je mogelijk direct goede ideeën en inzichten op die je vandaag nog kan toepassen.

Vrijblijvend kennismaken

“The best teachers are those who show you where to look, but don’t tell you what to see” 

Alexandra K. Trenfor.

Hoe werkt business coaching?

Business coaching is bij mij altijd maatwerk.
Ik verkies hiervoor fysieke afspraken: bij mij op kantoor in Groningen of in indien gewenst bij jou, of lopend in het bos.

Het stappenplan dat we doorlopen, is voor iedere ondernemer gelijk, maar de invulling ervan is afgestemd op jouw persoonlijke en zakelijke wensen en doelen.

Hoe we die wensen en doelen bepalen?

Met name door met elkaar in gesprek te gaan.
Ik hoor graag wat je drijfveren als ondernemer zijn, waar je trots op bent en wat volgens jou anders of misschien zelfs beter kan. Samen kijken we vooruit en bepalen we waar je over bijvoorbeeld een jaar wilt staan. Ik ga je daar actief bij helpen.

We werken vaak gecombineerd aan zakelijke en persoonlijke doelstellingen, want ik geloof erin dat een goede fysieke en mentale gesteldheid onlosmakelijk verbonden zijn aan het succes van je business.

Een goede business coach helpt jou in de juiste richting, is kritisch en bereikbaar op de momenten dat jij hem nodig hebt. Ik help je doelen te stellen én ze te behalen.

Waarom John Sportel als business coach?

John is een ervaren ondernemer, (mede) eigenaar van meerdere bedrijven en is in staat deze succesvol uit te bouwen. Dit o.a. door de inzet van sales & marketing, de juiste strategieën en goede mensen om zich heen te verzamelen.
In de loop der jaren heeft hij een zeer waardevol netwerk opgebouwd waardoor hij snel nieuwe opdrachten kan verwerven voor zijn eigen bedrijven en voor zijn coaching klanten.
Lees hier meer over wie John is en waarom hij mogelijk de juiste business coach voor jou is.

John deelt graag zijn kennis en ervaring en zal met een positief kritische instelling zeggen waar het op staat.

Vrijblijvend kennismaken

Kennismaking

Ik wil je altijd eerst goed leren kennen. Wat zijn je drijfveren, waarom ben je begonnen aan het ondernemersavontuur en wat zijn je doelen voor de toekomst? Dit vormt de basis voor onze samenwerking.

Plan van aanpak

Aan de hand van je persoonlijke profiel en je doelstellingen voor je business bepalen we hoe je ideale klant eruit ziet, wat de beste business strategie voor jou is en gaan we kijken naar verschillende interessante verdienmodellen. Daarna maken we een tijdsplanning met hoofd- en subdoelen. Met deze planning kunnen we gericht bepalen wanneer er wat moet gebeuren en op welk moment.

Doorlopend coaching

We hebben een maandelijkse afspraak, maar we spreken elkaar zeker vaker. Ik ben als jouw business coach namelijk dagelijks beschikbaar voor al je vragen. Je kunt altijd met mij sparren over je business of ik kan je een luisterend oor bieden.

Accountability en evaluatie

Als we samen doelen opstellen met een deadline dan hou ik jou daaraan: accountability heet dat met een duur woord. Nadat we een aantal subdoelen afgevinkt hebben, gaan we evalueren: wat ging goed en wat kan beter? Na de evaluatie stellen we weer nieuwe doelen op – zie het als een cyclus. Zo komen we stapje voor stapje dichter bij het bereiken van je hoofddoel.